ro | ru | en
Astăzi:23.08.2017
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2017-08-23 | Fost deputat, trimis în judecată pentru samavolnicie

Fostul deputat Pantelei Sandulachi va compărea în faţa magistraţilor pentru samavolnicie, soldată cu prejudicierea bugetului de stat cu 700 mii lei. Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală în privinţa acestuia şi a expediat dosarul în judecată, iar dacă fostul deputat va fi găsit vinovat, el riscă de la 3 pînă la 8 ani de detenţie.
2017-08-21 | Mesaj de condoleanţă

Procuratura Republicii Moldova exprimă, în aceste momente de nemărginită tristeţe, sincere condoleanţe şi regrete profunde rudelor îndoliate şi tuturor celor îndureraţi în legătură cu încetarea din viaţă a celui care a fost OLEG MORUZ, pensionar al organelor Procuraturii. Dumnezeu să-i odihnească sufletul şi să-l primească alături de aleşii săi.


2017-08-18 | Comunicat de presă

În data de 15.08.2017, procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu ofiţerii de urmărire penală ai Direcţiei Generale Urmărire Penală a IGP şi ofiţerii de investigaţii ai INI al IGP, au efectuat 22 de percheziții la punctele de colectare a fierului vechi şi la oficiile a două societăţi comerciale specializate în achiziționarea metalului, precum și la domiciliile și în automobilele persoanelor responsabile din cadrul respectivilor agenţi economici. 
2017-08-17 | Invitaţie media

TEMATICA: Deconspirarea unei scheme de contrabandă cu anabolizante în proporții deosebit de mari. Joi, 17 august, ora: 11:30 min., în incinta sediului PCCOCS, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73.


2017-08-17 | Poliţist condamnat pentru tortură

Prin sentinţa Judecătoriei Ungheni, sediul Central, un polițist a fost condamnat la pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 6 ani și 6 luni, cu privarea de dreptul de a ocupa funcţii în cadrul organelor de drept pe un termen de 7 ani. 
2017-08-17 | Grupare criminală specializată în contrabandă cu anabolizante deconspirată de procurorii PCCOCS, SV şi SIS

La data de 16.08.2017, procurorii PCCOCS, în comun cu ofiţerii de urmărire penală şi ofiţerii de investigaţii ai Serviciului Vamal şi ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Securitate, au efectuat 30 percheziţii în mun. Chişinău, în rezultatul cărora au fost reţinute 8 persoane, bănuite de contrabandă cu anabolizante în proporţii deosebit de mari.
2017-08-16 | Condamnat pentru 28 de infracţiuni de trafic de influenţă la obţinerea permiselor de conducere

Un locuitor al raionului Glodeni a fost condamnat la 5 ani şi 2 luni închisoare, cu ispăşirea pedepsei în penitenciar de tip închis. Sentinţa a fost pronunţată după ce Procuratura Anticorupţie a demonstrat vinovăţia acestuia pentru comiterea a 28 de infracţiuni de trafic de influenţă la obţinerea permiselor de conducere auto.


2017-08-16 | Bărbatul care şi-a ucis fetiţa pentru că plîngea, şi-a primit verdictul

Locuitorul raionului Ungheni, care acum trei luni şi-a ucis în bătăi fetiţa pentru că plîngea a fost condamnat la 15 ani închisoare. Sentinţa a fost dictată după ce procurorii au demonstrat că, în seara zilei de 13 mai curent, aflîndu-se în stare de ebrietate la domiciliul concubinei sale din satul Măcăreşti, inculpatul, şi-a lovit crunt fetiţa de 6 luni, pe motiv că micuţa plîngea şi nu vroia să adoarmă. 

2017-08-14 | Opt vameşi şi un poliţist de frontieră trimişi în judecată pentru corupţie

Opt inspectori vamali din cadrul Postului Vamal Leuşeni şi un angajat al Departamentului poliţiei de frontieră vor compărea în faţa magistraţilor sub acuzaţia de corupere pasivă. Procuratura Anticorupţie a finalizat acţiunile de urmărire penală şi a trimis cauza penală de învinuire a celor nouă inculpaţi în judecată.

2017-08-10 | CSP a desemnat învingătorii concursurilor pentru ocuparea a 33 funcţii de procurori – şefi şi adjuncţi ai acestora

Consiliul Superior al Procurorilor a desemnat astăzi învingătorii concursurilor pentru ocuparea a 33 de funcţii vacante de procurori-şefi şi adjuncţi ai acestora atît în cadrul unelor subdiviziuni ale Procuraturii Generale, a Procuraturii Anticorupţie, Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, dar şi în cadrul unor procuraturi teritoriale.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:15199292