md | ru | en
Astăzi:23.04.2017
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2017-04-20 | Reţinuţi pentru atac tîlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia

Procuratura raionului Hînceşti, de comun cu Inspectoratul General al Poliţiei, anunţă despre reţinerea, în dimineaţa zilei de astăzi, a patru locuitori ai capitalei, bănuiţi de comiterea atacului tîlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia. 
2017-04-20 | Invitaţie-media

Procuratura Generală şi Inspectoratul General al Poliţiei invită mass-media la o conferinţă de presă în care vor fi anunţate detalii despre reţinerea persoanelor bănuite de comiterea atacului tîlhăresc şi sustragerea, pe 5 aprilie curent, a unui microbuz ce transporta colete din Italia. 


2017-04-19 | Comunicat de presă

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze  Speciale a expediat în judecată  cauza penală de învinuire a unui angajat al  Inspectoratului de poliţie Buiucani din municipiul Chişinău pentru contrabandă şi trafic de droguri.
2017-04-19 | Arestaţi pentru deturnarea fondurilor caritabile

La demersul Procuraturii raionului Hînceşti, vicedirectorul şi administratorul unei firme de construcţii din oraşul Hînceşti au fost arestaţi pentru 30 de zile, fiind învinuiţi de procurori de comiterea escrocheriei în proporţii deosebit de mari.
2017-04-11 | Verdict mai aspru in dosarul tentativei de corupere a deputaţilor


Datorită procurorilor, cele două persoane învinuite de tentativa de a mitui un deputat şi-au primit recent pedepse mai aspre pronunţate de Curtea de Apel Chişinău.

2017-04-11 | Încă un judecător lipsit de imunitate la demersul Procurorului General

Procurorul General, Eduard Harunjen, a primit astăzi acordul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) la pornirea urmăririi penale şi tragerea la răspundere penală a unui judecător de la Judecătoria Militară pentru pronunţarea cu bună-ştiinţă a unei uni sentinţe contrare legii, soldată cu urmări grave (art.307 alin.(2) Cod penal). 


2017-04-10 | Introducerea şi dezvoltarea capacităţilor organelor de drept din Republica Moldova în domeniul Justiţiei Tranziţionale drept Mecanism de Reglementare în societatea post-conflict

Pe parcursul lunilor august - martie 2017, Institutul Causeway de consolidare a păcii şi soluţionarea conflictelor Internationale a realizat un proiect de introducere şi dezvoltare a capacităţilor organelor de drept din Republica Moldova în domeniul Justiţiei tranziţionale ca un mecanism de soluţionare a conflictelor. Guvernul britanic a oferit sprijin financiar pentru acest proiect în cadrul conflictelor de stabilitate şi Fondul de securitate.
2017-04-10 | Şef de secţie din cadrul CFM, trimis în judecată pentru tentativă de însuşire a unui apartament al instituţiei şi fals în acte publice

Procuratura Anticoruptie a finalizat urmărirea penală şi a expedit în judecată cauza penală de învinuire a şefului Secţiei administrare construcţii locative a filialei ÎS Căile Ferate, reţinut acum două săptămîni, pentru tentativă de delapidare a averii străine în proporţii deosebit de mari şi fals în acte publice. 


2017-04-08 | Comunicat de presă

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale în comun cu ofiţerii IGP au anihilat o grupare criminală care intenţiona să execute un omor la comandă.
2017-04-06 | Procurorul din Edineţ, acuzat de acţiuni coruptibile, va compărea pe banca acuzaţilor

Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a procurorului din cadrul Procuraturii raionului Edineţ, reţinut acum două săptămîni pentru corupere pasivă. Respectiva cauză penală a fost pornită în februarie curent de către Procurorul General, în baza denunţului parvenit de la o persoană care reclama acţiunile coruptibile ale procurorului din Edineţ.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:14348240