ro | ru | en
Astăzi:12.12.2017
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2017-12-12 | Managerul Centrului „Vatra”, împreună cu un subaltern, trimişi in judecată în dosarul intoxicării mortale cu monoxid de carbon a unui minor


Procuratura municipiului Chişinău a deferit justiţiei cauza penală de învinuire a managerului Centrului de plasament temporar al copiilor şi tinerilor orfani în perioada postinstituţională „Vatra” şi a unui angajat al centrului.

2017-12-11 | Mesaj de condoleanţă

Procuratura Republicii Moldova exprimă în aceste momente de nemărginită tristeţe sincere condoleanţe şi regrete profunde rudelor îndoliate şi tuturor celor îndureraţi în legătură cu trecerea în nefiinţă, în urma unui tragic accident rutier, a colegei noastre OLGA PAVALACHI, procuror în Procuratura municipiului Chişinău, oficiul Centru şi a soţului ei.

2017-12-11 | Imobil confiscat în folosul statului, iar inculpatele condamnate pentru trafic de copii şi proxenetism

După multiple şedinţe, dezbateri şi contestaţii, Procuratura Generală a convins magistraţii Curţii de Apel Chişinău asupra necesităţii confiscării speciale a imobilului din strada Drumul Tabere, 25 din capitală, care a fost utilizat la comiterea infracţiunilor de trafic de persoane.

2017-12-08 | Locuitor din Glodeni condamnat pentru omorul amantului fostei sale soţii


Bărbatul din Glodeni care l-a omorât pe un consătean, pe care îl prinsese în pat cu fosta sa soţie, şi-a primit pedeapsa.

2017-12-08 | Trei persoane trimise în judecată pentru abuz de serviciu la o fabrică de tutun din Căuşeni

Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a trei persoane, printre care fondatorul, administratorul şi gestionarul din umbră al unei fabrici de ţigări din oraşul Căuşeni, în acţiunile cărora procurorii au reţinut comiterea abuzului de serviciu, soldat cu urmări grave.

2017-12-07 | Peste 180 de percheziţii în toată ţara


Procuratura de comun cu Inspectoratul General al Politiei, cu suportul Direcţiei Antidrog, Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău, Inspectoratele de Poliţie, Oficiul Principal al  Procuraturii mun.Chişinău şi Procuraturile teritoriale, desfăşoară peste 180 de percheziţii în toată ţara.


2017-12-06 | Cetăţean al Ucrainei condamnat pentru un accident cu trei morţi

Procuratura raionului Criuleni anunţă despre condamnarea unui cetăţean al Ucrainei la 4 ani închisoare pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu decesul a trei persoane. De asemenea, acesta a fost privat de dreptul de a conduce mijlocul de transport timp de 4 ani.

2017-12-06 | Cinci persoane condamnate în total la 90 de ani închisoare pentru trafic de persoane

Două femei şi trei bărbaţi au fost condamnaţi recent la ani grei de închisoare, după ce Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Botanica le-a demonstrat vinovăţia de comiterea traficului de ființe umane și traficului de copii. 


2017-12-06 | Vicedirectorul General ANSA, reţinut pentru corupere pasivă

Directorul General adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) a fost reţinut astăzi de Procuratura Anticorupţie pentru corupere pasivă.2017-12-05 | Escrocherie de după gratii


Un fost deţinut al penitenciarului din Soroca a fost condamnat recent la 8 ani de închisoare pentru comiterea escrocheriei în proporţii mari.
Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:15967871