ro | ru | en
Astăzi:21.05.2018
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2018-05-21 | Avocat din Cahul deferit justiției pentru trafic de influență

Procuratura Anticorupție a transmis în judecată dosarul unui avocat din Cahul, căruia îi este incriminată săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
2018-05-18 | Directorul unei şcoli profesionale din Chişinău deferit justiției pentru escrocherie și delapidarea averii străine

Procurorii anticorupție, de comun cu ofițerii CNA, au finalizat urmărirea penală și au transmis în judecată, dosarul în privința directorului unei școli profesionale din Chișinău, incriminându-i comiterea infracțiunii de delapidare a averii străine și escrocherie cu folosirea situaţiei de serviciu, cauzînd daune în proporţii considerabile.
2018-05-18 | Procurorul General al Republicii Moldova participă, în calitate de observator, la Reuniunea procurorilor generali din UE (Reţeaua NADAL)

La invitaţia Procurorului General al Franţei, Jean-Claude Marin, Procurorul General al Republicii Moldova, Eduard Harunjen participă la Reuniunea Reţelei Procurorilor Generali şi şefilor instituţiilor echivalente din cadrul instanţelor judecătoreşti supreme din statele membre ale Uniunii Europene (Reţeaua NADAL), care se desfăşoară în perioada 17 – 18 mai, la Paris, Republica Franceză.
2018-05-17 | 13 percheziții într-un dosar de evaziune fiscală cu 3 milioane de lei

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, au desfășurat astăzi, 17.05.2018, 13 percheziții la domiciliile, oficiile și mijloacele de transport a factorilor de decizie ai mai multor SRL-uri, implicați într-o schemă de evaziune fiscală și spălare de bani în proporții deosebit de mari.
2018-05-17 | Operațiune comună a Procuraturii Anticorupție și Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI

Procurorii anticorupție și ofițerii SPIA, cu suportul tehnic al CNA, au desfășurat o operațiune comună în care au fost reținuți 3 inspectori de patrulare, dintre care un comandant de grupă din Regimentul de Patrulare nr.2 Bălți al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP al MAI, cărora li se incriminează săvârșirea infracțiunii prevăzute la art. 324 alin.(2) lit. b) și c) din Codul Penal.
2018-05-16 | Ex-ofițer de investigații din cadrul INI deferit justiției pentru trafic de influență și favorizarea infracțiunii

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și transmiterea în judecată a dosarului în privința unui fost ofițer de investigație din cadrul INI al IGP, învinuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și favorizarea infracţiunii deosebit de grave (art. 326 alin.(1) și alin (3) lit.a ) și art.323 alin.1) din Codul  penal). Temei pentru începerea urmăririi penale a servit denunțul agentului economic implicat.
2018-05-16 | Șantaj în proporții deosebit de mari dirijat din penitenciar

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a finalizat investigaţiile şi a expediat în judecată cauza penală referitoare la comiterea infracţiunii de şantaj în proporţii deosebit de mari, săvârşite în Penitenciarul nr.13-Chişinău.
2018-05-15 | Evaziune fiscală de circa 8 milioane de lei deconspirată de PCCOCS și INI

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au documentat factorii de decizie a unor întreprinderi de construcții din capitală, suspectați de evaziune fiscală în proporții deosebit de mare.
2018-05-14 | Contrabandă cu droguri dejucată de procurorii oficiului Nord al PCCOCS și ofițerii INI

Doi cetățeni ai Republicii Moldova, locuitori ai raionului Edineț, ambii în vârstă de 33 ani, au fost reținuţi de procurorii oficiului Nord al PCCOCS în comun cu ofițerii INI, fiind suspectați, împreună cu alte persoane, de contrabandă și comercializarea pastilelor psihotrope ,,Subutex” şi droguri de tip „haşiş”.
2018-05-14 | Dosarele în privința a 3 companii farmaceutice și 9 medici deferite justiției

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și transmiterea în judecată a dosarelor în privința factorilor de decizie a 3 companii farmaceutice, învinuiți de abuz de serviciu (art.335 alin.1 Cod Penal), și a 9 medici din cadrul unor instituții medicale din mun. Chișinău, cărora li se incriminează primirea, prin extorcare, a unei remuneraţii necuvenite sau a altor avantaje patrimoniale pentru prestarea serviciilor medicale (art.256 alin.1 Cod Penal).Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:17104714