ro | ru | en
Astăzi:17.04.2021
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73
Tel.: 828-373, 828-377, 828-348


Noutăţi | Noutăţi
2021-04-16 | Peste 1,6 milioane de euro, introduși prin contrabandă - virați în contul statului

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță despre condamnarea șoferului autocamionului, care în aprilie 2020 a încercat să introducă în țară, prin contrabandă, peste 1,6 milioane EUR, prin punctul vamal Leușeni.
2021-04-16 | Precizările Procuraturii Generale în contextul atacurilor denigratoare ale anumitor grupuri de interese

În ritmul atacurilor denigratoare și manipulatorii tot mai insistente lansate de unele surse mediatice din afara țării la adresa Procurorului General, instituția punctează următoarele:
2021-04-14 | Replica Procuraturii Generale la acuzațiile vicepreședintelui Judecătoriei Chişinău, Ghenadie Pavliuc

Ca urmare a acuzațiilor vicepreședintelui Judecătoriei Chişinău, Ghenadie Pavliuc, potrivit căruia, Procurorul General ar persecuta judecătorii incomozi şi i-ar promova pe cei loiali ca să îi poată controla, Procuratura Generală intervine cu următorul drept la replică:
2021-04-13 | O pseudo-investigație jurnalistică și interesele grupărilor criminale - la baza sesizării Președintelui Comisiei parlamentare de anchetă Laundromat

Ca răspuns la solicitările mass-media cu referire la informația potrivit căreia deputatul Inga Grigoriu a cerut Consiliului Superior al Procurorilor suspendarea din funcție a Procurorului General, instituția aduce la cunoștință următoarele:
2021-04-09 | Membrii unui grup criminal organizat, plasați în arest preventiv pentru trafic de anabolizante în spațiul CSI

La solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), cinci membri ai unui grup criminal organizat au fost plasați în arest preventiv pentru termene între 20 și 30 de zile, pentru trafic ilicit de anabolizante în statele CSI.
2021-04-09 | Amestecul în înfăptuirea justiției și în urmărirea penală, se pedepsește penal

Ca răspuns la solicitările mass-media de a furniza un punct de vedere în legătură cu perpetuarea în spațiul informațional a unor noi pretinse investigații jurnalistice prin care se încearcă acreditarea ideii că familia Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, ar avea tangență cu anumite companii delicvente, afiliate unui figurant pe anumite dosare, Procuratura Generală informează:
2021-04-09 | Președintele organizației teritoriale PACE din Sângerei – în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Președintele organizației teritoriale a formațiunii politice PACE din Sângerei, care l-ar fi stropit pe vicepreședintele raionului cu verde de briliant a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia a fost luată acum câteva minute de Judecătoria Sângerei, care a respins demersul procurorilor de arestare a învinuitului pentru o lună. Procuratura consideră încheierea judecătorului de instrucție ilegală și anunță că o va contesta.
2021-04-08 | Un nou dosar de trafic de influență pe numele judecătorului surprins în flagrant cu mită

Reținut acum câteva săptămâni în flagrant cu mită, Judecătorul de la Judecătoria Chișinău, s-a mai ales cu o cauză penală. Prin ordonanța Procurorului General, pe numele acestuia a fost pornită o nouă cauză penală pentru trafic de influență.
2021-04-08 | Incidentul din Sângerei: încă un membru PACE recunoscut bănuit, iar altul s-a îmbolnăvit subit

După ce, ieri, Procuratura raionului Sângerei l-a reținut pe președintele organizației teritoriale a formațiunii politice PACE, care ar fi stropit victima cu soluție, astăzi, procurorii l-au recunoscut și audiat în calitate de bănuit pe un alt membru PACE. Alți doi colegi ai acestora, care au fost citați pentru azi la Procuratură pe acest caz, nu s-au prezentat, unul îmbolnăvindu-se subit și fiind internat în spital.
2021-04-07 | Incidentul din Sângerei este cercetat sub aspect penal

Cazul vicepreședintelui raionului Sângerei, care în seara zilei de ieri a fost stropit cu verde de briliant de către membrii unui partid politic va fi cercetat sub aspect penal. Procuratura raionului Sângerei a inițiat astăzi două cauze penale pentru ”huliganism comis de două sau mai multe persoane” și ”chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:30200964