ro | ru | en
Astăzi:16.07.2020
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73
Tel.: 828-373, 828-377, 828-348


Noutăţi | Noutăţi
2020-07-15 | Condamnați la ani grei de închisoare, după ce au obținut peste două milioane de lei, prin șantaj

La solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), doi bărbați din Chișinău au fost condamnați la câte 13 ani și 8 luni închisoare, iar cel de-al treilea – la 14 ani și 4 luni închisoare pentru obținerea, prin șantaj, a peste două milioane de lei.
2020-07-14 | Condamnare cu luare sub strajă din sala de judecată pentru șoferul care a provocat un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane la Anenii Noi

Procuratura raionului Anenii Noi anunță despre condamnarea, la 3 ani închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport pentru șoferul, care acum un an, a comis un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Acesta a fost luat sub strajă din sala de judecată.
2020-07-13 | 25 de ani de consolidare a capacităților Procuraturii sub auspiciile Consiliului Europei

Cu prilejul aniversării a 25 de ani de colaborare prodigioasă, Procuratura Republicii Moldova aduce sincere mulțumiri Consiliului Europei pentru asistența valoroasă acordată în tot acest răstimp. Rămânem și în continuare deschiși pentru cooperare, inclusiv pe dimensiunea promovării valorilor împărtășite, împreună cu Consiliul Europei, la înfăptuirea justiției, asigurarea protecției drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.


2020-07-13 | Au deteriorat digul de protecție al râului Nistru pentru a-și alimenta pământul cu apă și a primi subvenții de la stat

Doi locuitori ai raionului Căușeni sunt învinuiți de deteriorarea intenționată a digului de protecție al râului Nistru pentru a-și inunda culturile agricole, amplasate în raionul Ștefan Vodă și, respectiv, a-și recupera prejudiciile de la stat.
2020-07-09 | Captură record de „ecstasy”, în valoare de 4 milioane de lei

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu Inspectoratul Național de Investigații al IGP, au reținut doi bărbați care intenționau să vândă 10 mii pastile de ecstasy, care ar costa patru milioane de lei pe piața tenebră.
2020-07-08 | Procuratura a depus apel împotriva achitării celor doi luptători K1

Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Râșcani a contestat astăzi sentința primei instanțe prin care unul dintre luptătorii K1 a fost achitat în totalitate, iar celălalt – achitat parțial și condamnat la amendă pentru ”huliganism”.
2020-07-07 | Șoferul automobilului Audi, trimis în judecată, în stare de arest

Procuratura municipiului Chișinău anunță despre finalizarea și expedierea în judecată a cauzei penale de învinuire a conducătorului auto, care acum două luni, a provocat un grav accident rutier, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor trei persoane.
2020-07-04 | Agravarea pedepsei pentru conducătorul auto, care a forțat culoarea galbenă a semaforului, accidentând mortal o femeie pe trotuar

La contestaţia procurorilor, Curtea de Apel Chişinău a agravat pedeapsa pentru conducătorul auto, care acum trei ani, a provocat un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, aplicându-i o pedeapsă de 4 ani închisoare, cu executare.
2020-07-03 | Proces-penal în baza plângerii deputatului Gațcan

Procuratura Generală a recepționat, ieri, plângerea deputatului Ștefan Gațcan privind pretinsele presiuni și intimidări din partea anumitor persoane pentru a-l determina să  renunțe la mandat.
2020-07-03 | Percheziții la fostul sediu PDM

Ca urmare a perchezițiilor legal desfășurate ieri de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a fost reținută o persoană, ridicate documente și tehnică de calcul.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:26285012