ro | ru | en
Astăzi:20.09.2017
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2017-09-19 | 14 persoane din Soroca, reţinute pentru comercializarea drogurilor

La 19 septembrie 2017, procurorii din Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu ofiţerii Direcţiei Nord şi Antidrog a Inspectoratului Naţional de Investigaţii, au documentat şi au destructurat o grupare criminală specializată în trafic şi comercializare de droguri. 

2017-09-18 | Fost primar de Truşeni, împreună cu un inginer cadastral, trimişi în judecată pentru delapidarea terenurilor din rezervele adminstraţiei publice locale

Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Buiucani a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a două persoane de comiterea escrocheriei şi delapidarea averii străine, ambele infracţiuni comise în proporţii deosebit de mari.


2017-09-15 | Un alt funcționar public implicat în circulația ilegală de droguri în proporții deosebit de mari

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul „SUD”, în comun cu ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave al INI al IGP al MAI, au efectuat percheziții în raionul Cahul, satul Crihana Veche, în rezultatul căreia au fost reținute două persoane, bănuite în circulația ilegală a drogurilor, în scop de înstrăinare, săvârșită în proporții deosebit de mari, de către un grup criminal organizat.
2017-09-14 | Afacere de familie deconspirată de procurorii PCCOCS, cultivau droguri în proporţii deosebit de mari, în propria grădină

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, oficiul Sud, în comun cu ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave al INI al IGP al MAI, au efectuat percheziții în raionul Cahul, s. Pelinei, în rezultatul căreia a fost reținute două persoane, bănuite în circulația ilegală a drogurilor, în scop de înstrăinare, săvârșită în proporții deosebit de mari, de către un grup criminal organizat.
2017-09-11 | SENTINŢĂ: Directorul unei şcoli auto condamnat şi luat sub strajă din sala de judecată

Directorul unei școli auto din Bălți a fost condamnat la 3 ani închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții în cadrul instituțiilor de învățământ timp 4 ani. Procuratura Anticorupţie a demonstrat vinovăţia acestuia de comiterea traficului de influență, inculpatul fiind luat sub strajă chiar din sala de judecată. 

2017-09-11 | Deconspirarea unui grup criminal organizat specializat în contrabandă cu produse de tutungerie și în contrafacerea băuturilor spirtoase

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, oficiul Nord, în comun cu angajații Departamentului Poliției de Frontieră, au efectuat mai multe percheziții în raionul Briceni, or. Lipcani, în cadrul unei cauze penale pornite în baza unei bănuieli rezonabile privind comiterea infracțiunii de contrabandă cu produse de tutungerie, săvârșită în proporții deosebit de mari, de către un grup criminal organizat.
2017-09-08 | Invitaţie-media

Procurori şi ofiţeri de urmărire penală din 6 state se vor reuni, în perioada 11 - 12 septembrie 2017, la Chişinău, pentru a participa la Întâlnirea regională cu genericul „Legislaţia, Garanţiile şi Cooperarea cu furnizorii de servicii în domeniul tehnologiilor informaţionale”. Evenimentul este organizat de Procuratura Generală a Republicii Moldova, în parteneriat cu Consiliul Europei, în cadrul proiectului Cybercrime@ EAP III.
2017-09-08 | Funcţionar public implicat în circulaţia ilegală de droguri în proporţii deosebit de mari

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, oficiul Sud, în comun cu ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave al INI al IGP al MAI, au efectuat percheziții în raionul Cahul, s. Lucești, în rezultatul căreia a fost reținută o persoană, bănuită în circulația ilegală a drogurilor, în scop de înstrăinare, săvârșită în proporții deosebit de mari, de către un grup criminal organizat.
2017-09-07 | Un poliţist de la FULGER şi un civil, trimişi în judecată pentru trafic de influenţă

Un inspector operativ al Brigăzii cu Destinație specială "Fulger"al IGP, împreună cu un civil, neangajat în cîmpul muncii, vor compărea în faţa magistraţilor sub acuzaţia de trafic de influenţă. Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a trimis dosarul de învinuire a celor doi în judecată. 

2017-09-06 | Anihilarea unui grup criminal specializat în sustragerea mijloacelor băneşti de pe conturile bancare

În perioada lunilor iulie - septembrie 2017, procurorii PCCOCS în comun cu ofiţerii Centrului pentru combaterea crimelor informatice al INI, au anihilat activitatea unui grup infracţional specializat în sustragerea mijloacelor băneşti de pe conturile cardurilor de plată emise de instituţii bancare din afara ţării.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:15362128