ro | ru | en
Astăzi:23.06.2018
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2018-06-22 | Patru persoane, inclusiv un vameș, învinuite de PCCOCS într-un dosar de contrabandă în proporții deosebit de mari

O schemă de contrabandă cu mărfuri de larg consum a fost deconspirată de către Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu ofiţerii Serviciului Vamal.
2018-06-22 | Avocat din Chişinău, reţinut în flagrant pentru trafic de influenţă

Procuratura Anticorupţie şi Centrul Naţional Anticorupţie anunţă despre reţinerea unui avocat pentru trafic de influenţă, cu primirea de bunuri în proporţii deosebit de mari. Temei pentru iniţierea respectivului proces penal a servit plângerea depusă de către un inculpat, care reclama acţiunile abuzive ale avocatului. 

2018-06-21 | Invitaţie media

Procuratura Generală invită reprezentanţii mass-media la un briefing de presă susţinut de adjunctul Procurorului General, Igor Popa şi Şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pânzari. Vă aşteptăm joi, 21 iunie 2018, ora 09:00, la sediul Procuraturii Generale (mun.Chişinău, str.Bănulescu Bodoni, 26).

2018-06-19 | Comunicat de presă

În cadrul unei cauzei penale de contrabandă în proporții deosebit de mari aflate în gestiunea PCCOCS, de către procurori și ofițerii de investigație ai PCCOCS, în comun cu ofițerii de investigație ai Direcției Investigare Fraude Economice a INI al IGP, în flagrant, pe traseul Chișinău - Hîncești, au fost reținute două autocamioane, încărcate cu resturi și deșeuri de metale neferoase.
2018-06-15 | Al paisprezecelea dosar de acuzare pentru fraudele de la BEM

Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a trimis astăzi în judecată al paisprezecelea dosar de acuzare a 5 foşti membri ai Comitetului de creditare ai BC “Banca de Economii” SA pentru încălcarea regulilor de creditare cu cauzarea instituţiei financiare a daunelor în proporţii deosebit de mari.

2018-06-15 | Un executor judecătoresc, reţinut pentru abuz şi depăşirea atribuţiilor de serviciu

Procuratura Anticorupţie şi Centrul Naţional Anticorupţie anunţă despre reţinerea, în seara zilei de ieri, a unui executor judecătoresc, acesta fiind bănuit de abuz de serviciu şi depăşirea atribuţiilor de serviciu, ambele infracţiuni soldate cu urmări grave.
2018-06-14 | Verdict pentru autorul atacului tâlhăresc la o casă de schimb valutar

Un individ, în vârstă de 22 de ani, a fost condamnat la 9 ani şi 5 luni închisoare pentru comiterea tâlhăriei la o casă de schimb valutar din Capitală. Verdictul a fost dictat după ce Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Botanica a demonstrat vinovăţia acestuia.

2018-06-13 | Invitaţie-media

Procuratura Generală invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă pe teme de actualitate. La eveniment vor participa: Procurorul General, Eduard Harunjen; Directorul Centrului Naţional Anticorupţie, Bogdan Zumbreanu; Şefa Agenţiei pentru Recuperarea Bunurilor Infracţionale, Otilia Nicolai; Adjunctul Procurorului-şef al Procuraturii Anticorupţie, Adriana Beţişor.

2018-06-13 | Strategia de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din BC

Strategia de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din BC "Banca de Economii"SA, BC "Banca Socială" SA și BC "Unibank" SA (în document nu veţi găsi informaţiile care constituie secretul urmăririi penale, inclusiv traseul recuperării banilor, beneficiind de confidenţialitate, pentru a nu dăuna anchetei şi procesului de recuperare).


2018-06-13 | Mărfuri de circa un milion de lei, transportate peste rîul Nistru prin contrabandă

În rezultatul realizării, de către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu ofiţerii Serviciului Vamal a acţiunilor procesuale într-o cauză penală privind contrabanda cu mărfuri de larg consum, au fost reţinute în flagrant trei persoane, învinuite de introducerea în ţară cu ajutorul unei bărci a mărfurilor procurate de le piaţa „KM7” din or. Odesa şi cea din or. Cernăuţi.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:17406107