ro | ru | en
Astăzi:24.09.2018
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2018-09-24 | Polițiști deferiți justiției pentru trafic de influență și depășirea atribuțiilor de serviciu

Procuratura Anticorupție anunță despre finisarea urmăririi penale și remiterea în instanța de judecată pentru examinare în fond, a cauzei penale privind învinuirea unui angajat a Inspectoratului de Poliție Șoldănești, de comiterea infracțiunii prevăzute de art. 326 alin.(1) Cod Penal, trafic de influență.
2018-09-19 | Administratorul unei firme va fi judecat pentru abuz de serviciu

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și transmiterea spre examinare în judecată a unei cauze penale pornită de către ofițerii CNA, conform elementelor infracțiunii prevăzute de art. 335 alin. (1) din Codul penal, pe faptul abuzului în serviciu, comis de către factorii de decizie ce administrează o companie.
2018-09-19 | Finalitate în dosarul bărbatului care şi-a ucis fosta concubină şi a îngropat-o în propria grădină

Procuratura raionului Criuleni a finalizat şi transmis în judecată cauza penală de învinuire a unui locuitor al satului Bălăbăneşti de omorul intenţionat al fostei sale concubine şi păstrarea ilegală a muniţiilor. Tragedia a avut loc în noaptea de 30 spre 31 mai curent. Cazul însă a ieşit la iveală peste câteva zile, atunci când oamenii legii au fost alertaţi de o femeie care anunţa despre dispariţia prietenei sale.
2018-09-18 | Escrocherii de proporţii cu „înlăturarea aurei negative”

O presupusă clarvăzătoare din capitală, în vârstă de 62 de ani, va compărea pe banca acuzaţilor pentru escrocherie în proporţii deosebit de mari. Procuratura municipiului Chișinău a finalizat urmărirea penală şi a deferit justiţiei dosarul de învinuire a acesteia.
2018-09-14 | Un cuplu reţinut pentru furt şi şantaj

Un cuplu cu vârsta de 38 de ani, domiciliaţi în raionul Soroca, sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracțiunilor de furt și șantaj.

2018-09-13 | Trei persoane vor fi judecate pentru estorcarea a 23 000 de euro

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și transmiterea în judecată a cauzei penale în privința a 3 persoane, un bărbat și rudele acestuia, de comiterea infracțiunii de trafic de influență.
2018-09-12 | Riscă detenţie pentru traficarea a trei tinere

Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Principal, anunţă despre finalizarea urmăririi penale şi expediarea în judecată a cauzei penale de învinuire a unei locuitoare a oraşului Ungheni, în vârstă de 20 de ani, acuzată de comiterea traficul de fiinţe umane.


2018-09-12 | Trafic de influenţă la obţinerea terenurilor

O locuitoare a capitalei a fost condamnată recent pentru trafic de influenţă, cu primirea de bunuri în proporţii deosebit de mari. Procuratura municipiului Chisinau a demonstrat că, în intervalul anilor 2011 – 2012, inculpata a pretins şi primit de la un bărbat 24 mii de euro, căruia i-a promis că poate influenţa anumite persoane publice din cadrul Primăriei capitalei şi Ministerului Construcţiilor să-i „aranjeze” obţinerea în proprietate a patru terenuri, a câte 6 ari fiecare - toate amplasate în regiunea Grădinii zoologice. 
2018-09-12 | Ex-directorul gimnaziului-internat nr. 3 și un om de afaceri condamnați pentru trafic de copii

Prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, ex-directorul gimnaziului-internat nr. 3 din municipiul Chișinău și un om de afaceri, au fost recunoscuți culpabili și condamnați la 17 ani 6 luni și, respectiv, 17 ani închisoare pentru săvârșirea  traficului de copii, în scop de exploatare sexuală necomercială.
2018-09-11 | Cetățean străin condamnat pentru trafic de influență în vederea obținerii unui permis de ședere în Republica Moldova

Procuratura Anticorupție anunță despre condamnarea de către instanța de judecată a unui cetățean străin, învinuit de trafic de influență, la  o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 110 000 lei.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:18494782