ro | ru | en
Astăzi:26.05.2018
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2018-05-25 | Ex-ofițer de investigație deferit justiției pentru trafic de influență

Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală și a transmis în judecată dosarul în privința unui fost ofițer de investigație, acesta fiind învinuit de trafic de influență.
2018-05-23 | Achitat de prima instanţă, condamnat de Curtea de Apel

Achitat de Judecătoria Hînceşti pentru contrabandă cu bani în proporţii deosebit de mari, intermediarul din „dosarul Gorbunţov”, a fost condamnat, ieri, de Curtea de Apel Chişinău, la 4 ani închisoare, cu executare, acesta fiind anunţat în căutare internaţională.
2018-05-22 | Deconspirarea unei grupări specializate în falsificarea actelor

Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu ofiţerii din cadrul Direcţiei generale urmărire penală şi Inspectoratului Naţional de Investigaţii al IGP al MAI, au documentat activitatea unui grup infracţional, specializat în confecţionarea şi punerea în circulaţie a actelor de identitate false.

2018-05-22 | Trei polițiști din Strășeni trimiși în judecată pentru corupere pasivă și activă

Procuratura Anticorupție anunță despre transmiterea spre examinare în instanța de judecată a unui dosar penal în privința a doi ofițeri de urmărire penală și a unui ofițer de sector din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni, fiind învinuiți de săvârșirea infracțiunilor de corupere pasivă și corupere activă.
2018-05-21 | Avocat din Cahul deferit justiției pentru trafic de influență

Procuratura Anticorupție a transmis în judecată dosarul unui avocat din Cahul, căruia îi este incriminată săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
2018-05-18 | Directorul unei şcoli profesionale din Chişinău deferit justiției pentru escrocherie și delapidarea averii străine

Procurorii anticorupție, de comun cu ofițerii CNA, au finalizat urmărirea penală și au transmis în judecată, dosarul în privința directorului unei școli profesionale din Chișinău, incriminându-i comiterea infracțiunii de delapidare a averii străine și escrocherie cu folosirea situaţiei de serviciu, cauzînd daune în proporţii considerabile.
2018-05-18 | Procurorul General al Republicii Moldova participă, în calitate de observator, la Reuniunea procurorilor generali din UE (Reţeaua NADAL)

La invitaţia Procurorului General al Franţei, Jean-Claude Marin, Procurorul General al Republicii Moldova, Eduard Harunjen participă la Reuniunea Reţelei Procurorilor Generali şi şefilor instituţiilor echivalente din cadrul instanţelor judecătoreşti supreme din statele membre ale Uniunii Europene (Reţeaua NADAL), care se desfăşoară în perioada 17 – 18 mai, la Paris, Republica Franceză.
2018-05-17 | 13 percheziții într-un dosar de evaziune fiscală cu 3 milioane de lei

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, au desfășurat astăzi, 17.05.2018, 13 percheziții la domiciliile, oficiile și mijloacele de transport a factorilor de decizie ai mai multor SRL-uri, implicați într-o schemă de evaziune fiscală și spălare de bani în proporții deosebit de mari.
2018-05-17 | Operațiune comună a Procuraturii Anticorupție și Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI

Procurorii anticorupție și ofițerii SPIA, cu suportul tehnic al CNA, au desfășurat o operațiune comună în care au fost reținuți 3 inspectori de patrulare, dintre care un comandant de grupă din Regimentul de Patrulare nr.2 Bălți al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP al MAI, cărora li se incriminează săvârșirea infracțiunii prevăzute la art. 324 alin.(2) lit. b) și c) din Codul Penal.
2018-05-16 | Ex-ofițer de investigații din cadrul INI deferit justiției pentru trafic de influență și favorizarea infracțiunii

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și transmiterea în judecată a dosarului în privința unui fost ofițer de investigație din cadrul INI al IGP, învinuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și favorizarea infracţiunii deosebit de grave (art. 326 alin.(1) și alin (3) lit.a ) și art.323 alin.1) din Codul  penal). Temei pentru începerea urmăririi penale a servit denunțul agentului economic implicat.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:17145613