ro | ru | en
Astăzi:21.10.2018
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2018-10-20 | Funcționar deferit justiției în „dosarul permiselor de conducere”

Procuratura Anticorupție anunță despre finisarea urmăririi penale și transmiterea în judecată a cauzei penale în privința unui responsabil de calificare a conducătorilor auto din mun.Chișinău din cadrul Departamentului înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto a Agenției Servicii Public, fiind învinuit de abuz de serviciu.

2018-10-19 | Un judecător, un procuror și un avocat bănuiți de corupție. Procurorul și avocatul - reținuți

Procurorii anticorupție au reținut, în seara zile de ieri, un procuror din cadrul Procuraturii raionului Orhei și un avocat, fiind bănuiți de corupere pasivă și activă.
2018-10-19 | Traficul de persoane în 9 luni 2018

Pe parcursul a 9 luni ale anului 2018, combaterea traficului de persoane s-a realizat prin utilizarea eficientă a resurselor umane şi materiale pentru identificarea şi pedepsirea celor implicaţi în comiterea unor astfel de crime.
2018-10-18 | Expertiza ADN a contribuit la aflarea adevărului

Procuratura municipiului Chişinău anunţă despre reţinerea, în seara zilei de ieri, a unui poliţist de patrulare, care acum un an, a urcat beat la volan şi a comis un accident rutier, soldat cu decesul unui pasager. Pentru a scăpa de pedeapsă însă, până la sosirea la faţa locului a grupului de cercetare, acesta a mutat cadavrul pasagerului la volan, încercând să ducă în eroare oamenii legii.
2018-10-16 | Cei 5 profesori de la Centrul de Excelență în Energetică și Electronică din Chișinău, deferiți justiției

Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală și a expediat instanței de judecată spre examinare, dosarele în privința a 5 profesori de la Centrul de Excelență în Energetică și Electronică (CEEE) din Chișinău, cercetați penal pentru corupere pasivă, reținuți luna trecută de către procurori și ofițerii Centrului Național Anticorupție.
2018-10-15 | Unul dintre indivizii care au tuns forţat doi tineri la o benzinărie din Călăraşi şi-a primit pedeapsa

Unul dintre indivizii care au tuns forțat doi tineri la o benzinărie din Călărași a fost trimis în penitenciar pentru executarea unei pedepse definitive de 22 de ani şi cinci luni de închisoare în penitenciar de tip închis. 
2018-10-13 | Invitaţie-media

Procuratura municipiului Chişinău de comun cu Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău organizează, luni, o conferinţă de presă, în care vor fi făcute publice detalii în cazul minorei, răpite acum câteva zile, în sectorul Ciocana.
2018-10-12 | Escrocherie în proporții deosebit de mari deconspirată de procurorii anticorupție

Procuratura Anticorupție anunță despre reținerea a doi bărbați, administratori de firmă, și pornirea urmăririi penale în privința acestora, fiind învinuiți de escrocherie în proporții deosebit de mari și abuz de serviciu, care a cauzat daune considerabile intereselor unei persoane juridice.

2018-10-11 | Mesaj de condoleanţă

În aceste momente de nemărginită tristeţe, Procuratura Republicii Moldova exprimă sincere condoleanţe şi regrete profunde rudelor îndoliate şi tuturor celor îndureraţi în legătură cu încetarea din viaţă a celui care a fost ANDREI VICOL,
veteran al organelor Procuraturii. Dumnezeu să-i odihnească somnul cel de veci.
2018-10-10 | Dosar pe îmbogățire ilicită deferit justiției. Judecător - pe banca acuzaților

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale într-o cauză penală în care unui magistrat i se incriminează săvârșirea infracțiunilor de îmbogățire ilicită și fals în declarații.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:18821393