ro | ru | en
Astăzi:17.11.2018
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2018-11-09 | Reținerea membrilor unui grup criminal implicat în trafic de droguri în proporții deosebit de mari

Procurorii și ofițerii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu Ofițerii  Direcției Combaterea Crimei Organizate au  reținut  cinci persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, fiind suspectați de trafic de droguri în proporții deosebit de mari.
2018-11-09 | Condamnat pentru tentativă de viol a fiicei sale minore

Un bărbat din Nisporeni a fost condamnat, recent, la 12 ani de detenţie, în penitenciar de tip închis, pentru tentativă de viol a fiicei sale minore. Procuratura raionului Nisporeni a demonstrat că, începând cu anul 2014, inculpatul în repetate rânduri a încercat să-şi violeze fiica minoră, în vârstă de 12 ani, în timp ce nimeni nu era acasă.
2018-11-08 | Reținerea membrilor unui grup criminal specializat în comercializarea drogurilor

În perioada septembrie-octombrie 2018, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale oficiul Nord, de comun acord cu ofițerii de investigație ai Inspectoratului Național de Investigații, au documentat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicat în realizarea drogurilor de tip marijuană hidroponică.
2018-11-08 | Un bărbat din Bubuieci reţinut pentru două infracţiuni

Procuratura municipiului Chişinău anunţă despre reţinerea unui locuitor al comunei Bubuieci pentru fabricarea, deţinerea şi comercializarea documentelor oficiale false şi punerea în circulaţie a banilor falşi. Operaţiunea de reţinere a avut loc în seara zilei de ieri, de Procuratura municipiului Chişinău de comun cu Secţia Investigare a Fraudelor Economice a Direcţiei de Poliţie a capitalei.
2018-11-07 | Arme și muniții ridicate în cadrul perchezițiilor la unul din membri unei organizații criminale

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul SUD, împreună cu ofițerii Direcției Sud al Inspectoratului Național de Investigații, au efectuat percheziția la domiciliul a unuia din membrii unei organizații criminale, care locuiește în r-l Cahul.
2018-11-06 | Funcționari publici acuzați de abuz de serviciu

Astăzi, 06 noiembrie Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a efectuat circa 20 percheziții la mai multe Birouri de Înmatriculare a Transportului Auto din mun. Chișinău și sudul R. Moldova și Stații de testare auto a vehiculelor pe o cauză penală pornită pe fapte de abuz de serviciu, în proporții deosebit de mari, precum și confecționarea și folosirea documentelor false.
2018-11-05 | Reținerea membrilor unui grup criminal dirijat din instituțiile penitenciare.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale împreună cu angajații Direcției de Combatere a Crimei Organizate a INI  și Agenția Națională a Penitenciarelor, au deconspirat o grupare criminală specializată  în organizarea transportării și comercializare a drogurilor în cantități deosebit de mari, pe întreg teritoriul țării, filiera cărora era  coordonată din Penitenciarul nr. 1 Taraclia și Penitenciarul nr. 5 Cahul.
2018-11-05 | Condamnat pentru o serie de tentative de viol şi acţiuni perverse, comise faţă de minore

Un locuitor al oraşului Comrat a fost condamnat la 15 ani şi 3 luni închisoare, în penitenciar de tip închis, pentru o serie de acţiuni violente cu caracter sexual, comise faţă de cinci minore din Basarabeasca. Verdictul a fost dictat după ce Procuratura raionului Basarabeasca a demonstrat vinovăţia acestuia de comiterea, în cursul lunilor februarie-martie curent, a două tentative de viol şi trei acţiuni perverse, toate comise asupra minorelor cu vârstele cuprinse între 12 şi 16 ani.
2018-10-31 | Administratorul unei firme riscă închisoare pentru insolvabilitatea intenţionată a întreprinderii gestionate

Un cetăţean al Franţei, care administra activitatea unei firme din România, riscă să fie condamnat în Republica Moldova pentru insolvabilitatea intenţionată a unei întreprinderi din Soroca, care a cauzat daune de peste 3 milioane de lei atât salariaţilor, cât şi partenerilor de afaceri. Procuratura Anticorupţie a finalizat umărirea penală şi a expediat dosarul de învinuire a acestuia în judecată. 
2018-10-30 | Poliţistul de patrulare, care a mutat corpul neînsufleţit al pasagerului la volan, va compărea pe banca acuzaţilor

Poliţistul de patrulare, care acum un an, a urcat beat la volan şi a comis un accident rutier, soldat cu decesul unui pasager va compărea pe banca acuzaţilor. Procuratura municipiului Chişinău a finalizat urmărirea penală şi a expediat dosarul de învinuire a acestuia în judecată.
Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:19120076