ro | ru | en
Astăzi:17.06.2019
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73
Tel.: 828-373, 828-377, 828-348


Noutăţi | Noutăţi
2019-06-14 | Procurorii din toată ţara au semnat o Declaraţie adresată organismelor internaţionale cu privire la tentativele de retrogradare a independenței Procuraturii Republicii Moldova și subordonare a acesteia politicului

Procurorii din toată ţara au semnat o Declaraţie adresată organismelor internaţionale cu privire la tentativele de retrogradare a independenței Procuraturii Republicii Moldova şi subordonare a acesteia politicului
2019-06-13 | Mărfuri de circa patru milioane de lei, depistate în cadrul unei ample operațiuni realizate de PCCOCS si SV

Șapte percheziții și mărfuri de contrabandă de circa patru milioane de lei, depistate.Este bilanțul unei ample operațiuni desfășurate de procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu ofițerii serviciilor specializate ale Vămii.
2019-06-11 | Procuratura face precizări

Având în vedere multiplele adresări și solicitări de informații, parvenite în adresa instituţiei în legătură cu apariția în spațiul public a unor date, care pun la îndoială legalitatea finanțării unor formațiuni politice, Procuratura Generală vine cu următoarele precizări:
2019-06-10 | Destructurarea unui grup criminal specializat în trafic de persoane în scop de exploatare prin muncă

Administratorul unei agenții de plasare în câmpul muncii în străinătate, membru al unei grupări infracționale transfrontaliere a fost reținut de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale, de comun cu ofițerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații, fiind suspectat de trafic de ființe umane în scop de exploatare prin muncă în țările spațiului UE.
2019-06-08 | Comunicat de presă

În legătură cu multiplele declarații apărute recent în spațiul public despre pretinse cauze penale pornite în privința unor parlamentari și eventuale rețineri ale acestora, Procuratura Generală dezminte aceste informații false și face apel către mass-media din republică să nu tirajeze informații neverificate pentru a se evita manipulările și speculațiile în acest sens.
2019-06-07 | Grup criminal organizat specializat în circulația ilegală a drogurilor, deconspirat de procurorii PCCOCS

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul Sud, de comun cu ofițeriide investigație al INI, au efectuat mai multe percheziții în mun. Chișinău, mun. Comrat și raionul Taraclia, în rezultatul cărora au fost reținute patru persoane cu vârstele cuprinse între 35-40 ani.
2019-06-06 | Destructurarea unui grup criminal organizat, specializat în contrabandă cu droguri

Activitatea ilicită a unui grup criminal organizat, specializat în contrabandă cu droguri de tip ,,subutex” și comercializarea ulterioară a acestora pe teritoriul Republicii Moldova, a fost deconspirată în cadrul unui dosar penal aflat în gestiunea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul ,,Nord”.
2019-06-05 | CEDO: autorităţile Republicii Moldova au acţionat cu diligenţă

În contextul aniversării a 70 de ani de la fondarea Consiliului Europei, sub egida Oficiului Consiliului Europei la Chișinău și Institutului Național al Justiției, ieri, la Chişinău s-a desfășurat Conferința internațională dedicată articolului 5 al Convenției pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale „Dreptul la libertate și la siguranță”.
2019-06-04 | Cetăţean român, extrădat din Grecia şi condamnat pentru traficarea, în scop de exploatare sexuală, a patru moldovence

Un cetăţean român, a fost condamnat în Republica Moldova la 4 ani şi 8 luni închisoare pentru traficarea, în scop de exploatare sexuală, a patru moldovence. În plus, la solicitarea procurorului, inculpatul urmează să achite în folosul statului cheltuieli judiciare de 41 mii lei.
2019-06-03 | Mesaj de condoleanţă

În aceste momente de nemărginită tristeţe, Procuratura Republicii Moldova este alături, cu compasiune, de colega Mariana Gornea, procuror-şef al Secţiei justiţie juvenilă a Procuraturii Generale, în greaua încercare suferită prin trecerea în nefiinţă a mamei ECATERINA. Transmitem pe această cale sincere condoleanţe şi regrete profunde familiei îndoliate.

Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:21388345