ro | ru | en
Astăzi:21.04.2019
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73
Tel.: 828-373, 828-377, 828-348


Noutăţi | Noutăţi
2019-04-18 | Decizia Curții de Apel în privința judecătorului din cadrul Judecătoriei Drochia, condamnat pentru acte de corupție

Procuratura anticorupție informează că prin decizia Culții de Apel Bălți, din data de 16.04.2019, apelurile inculpatului și ale avocatului său au fost respinse.
2019-04-18 | Condamnat pentru spargerea conturilor de e-mail ale fostului partener de afaceri

Chiar dacă nu şi-a recunoscut vina, procurorii au demonstrat prin probe că, în vara anului 2015, inculpatul a spart conturile de e-mail ale fostului său partener de afaceri, cu care se afla într-un litigiu civil, accesând, în mod ilegal, informaţiile confidenţiale ale acestuia.
2019-04-18 | Grupări criminale organizate cu acțiune națională și transnațională, documentate de către procurorii PCCOCS în comun cu ofiţerii SIS

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu  ofiţerii Serviciului de Informații și Securitate au identificat 4 grupări criminale, specializate în organizarea migrației ilegale, spălarea banilor, contrabandă cu mijloace financiare, falsificarea documentelor și trecerea ilegală a frontierei de stat, șantaj atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotarele țării.
2019-04-17 | Invitaţie la conferinţă de presă

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă cu tematica „Rezultatele documentării unor grupări criminale organizate cu acțiune națională si transnațională”
2019-04-17 | Curmarea activității unei grupări infracționale specializată în migrația ilegală

Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, de comun cu ofițerii  Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane al INI, pe parcursul lunilor martie-aprilie 2019, au documentat activitatea infracțională a unei grupări criminale.
2019-04-16 | Sentinţă pentru şoferul beat, care a accidentat o biciclistă la Hagimus şi a lăsată-o să moară pe carosabil

Conducătorul auto, care la finele anului 2016, fiind beat la volan a accidentat mortal o biciclistă şi a părăsit locul accidentului rutier, a fost condamnat la 9 ani închisoare, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de 5 ani. Verdictul a fost dictat după ce procurorii i-au demonstrat vina, inculpatul fiind luat sub strajă chiar din sala de judecată. 
2019-04-16 | Procuratura trimite în judecată dosarul triplului omor de la Mereşeni

Procuratura a finalizat urmărirea penală şi a deferit justiţiei cauza penală de învinuire a unui locuitor al raionului Hânceşti de omorul a trei adolescenţi din Mereşeni, care au ars, după ce casa în care se aflau a fost mistuită de flăcări.
2019-04-16 | Înăsprirea pedepselor pentru o dublă crimă la Corjeuţi

La insisitenţa procurorilor, Curtea de Apel a agravat pedepsele pentru doi inculpaţi, acuzaţi de violarea de domiciliu şi vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul unei persoane. În baza probatoriului prezentat de procurori, inculpaţii au fost condamnaţi la 7 ani şi 6 luni, şi, respectiv, 5 ani şi 8 luni închisoare.
2019-04-15 | Membrii unui grup criminal reținuți pentru comercializarea drogurilor

De către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în comun cu ofițerii de urmărire penală ai Direcției Generale Urmărire Penală și ofițerii de investigație ai Direcției nr. 4 (Antidrog) a INI, a fost destructurat un grup criminal organizat specializat în contrabandă, producere și comercializare a drogurilor sintetice (în special PVP).
2019-04-13 | Elevă în clasa a XII-a, din cadrul unei școli serale din capitală - deferită justiției pentru trafic de influență pe două capete de acuzare

Procuratura Anticorupție anunță despre transmiterea în instanța de judecată, a două cauze penale în care este vizată o femeie de 38 de ani, din localitatea Trușeni, num. Chișinău. Aceasta este învinuită de trafic de influență, conform de art. 326 alin. (1) din Codul penal.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:20785085