ro | ru | en
Astăzi:11.07.2020
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73
Tel.: 828-373, 828-377, 828-348


Noutăţi | Noutăţi
2020-07-09 | Captură record de „ecstasy”, în valoare de 4 milioane de lei

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu Inspectoratul Național de Investigații al IGP, au reținut doi bărbați care intenționau să vândă 10 mii pastile de ecstasy, care ar costa patru milioane de lei pe piața tenebră.
2020-07-08 | Procuratura a depus apel împotriva achitării celor doi luptători K1

Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Râșcani a contestat astăzi sentința primei instanțe prin care unul dintre luptătorii K1 a fost achitat în totalitate, iar celălalt – achitat parțial și condamnat la amendă pentru ”huliganism”.
2020-07-07 | Șoferul automobilului Audi, trimis în judecată, în stare de arest

Procuratura municipiului Chișinău anunță despre finalizarea și expedierea în judecată a cauzei penale de învinuire a conducătorului auto, care acum două luni, a provocat un grav accident rutier, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor trei persoane.
2020-07-04 | Agravarea pedepsei pentru conducătorul auto, care a forțat culoarea galbenă a semaforului, accidentând mortal o femeie pe trotuar

La contestaţia procurorilor, Curtea de Apel Chişinău a agravat pedeapsa pentru conducătorul auto, care acum trei ani, a provocat un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, aplicându-i o pedeapsă de 4 ani închisoare, cu executare.
2020-07-03 | Proces-penal în baza plângerii deputatului Gațcan

Procuratura Generală a recepționat, ieri, plângerea deputatului Ștefan Gațcan privind pretinsele presiuni și intimidări din partea anumitor persoane pentru a-l determina să  renunțe la mandat.
2020-07-03 | Percheziții la fostul sediu PDM

Ca urmare a perchezițiilor legal desfășurate ieri de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a fost reținută o persoană, ridicate documente și tehnică de calcul.
2020-07-03 | Cinci reținuți în cazul bărbatului dispărut în Căușeni, în 2018, găsit fără suflare într-o fântână

Sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au fost reținuți cinci bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 36 de ani, bănuiți de omorul intenționat al unui bărbat de 33 de ani, în raionul Căușeni, în vara lui 2018.
2020-07-02 | Procuratura are propria agendă, pe care nu și-o ajustează la calendarele politice

Având în vedere perpetuarea în spațiul informațional a unor insinuări și speculații cu privire la venirea Procurorului General în Parlamentul Republicii Moldova cu solicitarea de ridicare a imunității unor deputați, instituția declară următoarele:
2020-07-01 | Schimbări în conducerea a șase procuraturi raionale

Procuraturile raioanelor Cimișlia, Căușeni, Rezina, Comrat, Vulcănești și Ceadîr-Lunga vor avea, începând de astăzi, o nouă conducere interimară.
2020-07-01 | Detalii în cazul asamblării clandestine a echipamentelor aeronautice la Criuleni

Investigațiile pe dosarul privind asamblarea clandestină a elicopterelor, la Criuleni, despre care Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a comunicat public, ieri, 30 iunie 2020, sunt în plină desfășurare. Așa cum subiectul a suscitat un interes public deosebit, procuratura specializată vine cu detalii în măsura în care amploarea lor nu ar prejudicia investigațiile.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:26224376