ro | ru | en
Astăzi:12.08.2020
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73
Tel.: 828-373, 828-377, 828-348


Noutăţi | Noutăţi
2020-08-12 | Curtea de Apel Chișinău va examina azi recursurile procurorilor împotriva refuzului de arestare a învinuiților în ”dosarul Metalferos”

Procuratura Generală a contestat încheierile Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana prin care toate cele 16 demersuri la arestare, înaintate de procurori în privința figuranților din dosarul privind fraudarea SA ”Metalferos”, au fost respinse. Prin urmare, astăzi, cu începere de la ora 12:30, Curtea de Apel Chișinău va examina recursurile procurorilor.
2020-08-11 | Verdict pentru șoferul automobilului Audi, care a provocat un groaznic accident în centrul capitalei

Șase ani și opt luni închisoare pentru conducătorul auto, care acum trei luni, a provocat un grav accident rutier, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor trei persoane.
2020-08-11 | Frauda bancară: scopul urmăririi penale – aflarea adevărului

La demersul Procuraturii Anticorupție, instanța de judecată a autorizat punerea sub sechestru a bunurilor în valoare 1,9 miliarde de lei ale unei bănci comerciale – figurantă în dosarul vizând frauda bancară.
2020-08-07 | Și-a împușcat mortal soția din gelozie

Un bărbat de 70 de ani va compărea pe banca acuzaților pentru omorul intenționat al soției, în vârstă de 47 de ani. Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Centru, a finalizat urmărirea penală și a expediat dosarul de învinuire a bărbatului în judecată.
2020-08-05 | Unele episoade ale dosarului privind frauda bancară vor fi deferite justiției

Având în vedere perpetuarea în spațiul informațional a unor date cu privire la pretinse sechestre solicitate de procurori în raport cu administrația unei bănci, Procuratura informează: Procuratura Anticorupție continuă acțiunile de urmărire penală în dosarul vizând frauda bancară.
2020-08-05 | Toate demersurile procurorilor de arestare a învinuiților în ”dosarul Metalferos”, RESPINSE de magistrați

Toate cele 16 demersuri la arestare, înaintate de procurori în privința figuranților din dosarul privind fraudarea SA ”Metalferos”, au fost astăzi RESPINSE de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Magistrații au decis ca 9 învinuiți, printre care și cei 4 polițiști INI, să fie liberați provizoriu sub control judiciar, iar ceilalți 7 figuranți – să fie cercetați în arest la domiciliu pentru o lună.
2020-08-05 | ”Dosarul Metalferos”: 16 persoane puse sub învinuire cu demersuri la arest

Șaisprezece figuranți, reținuți acum două zile, în dosarul privind fraudarea SA ”Metalferos”, au fost puse oficial sub învinuire. Procuratura Generală le-a înaintat învinuirea pentru escrocherie și spălare de bani, ambele infracțiuni săvârșite în proporții deosebit de mari, în interesul unei organizații criminale.
2020-08-04 | Provocatorul care a spart ușa Guvernului cu buzduganul, trimis în judecată

Procuratura municipiului Chișinău informează despre finalizarea și expedierea în judecată a dosarului de învinuire a unui bărbat, care în martie curent, a spart ușa Guvernului cu un buzdugan. Incidentul a avut loc pe 2 martie 2020, în Piața Marii Adunări Naționale, în timpul unui protest al veteranilor războiului de pe Nistru.
2020-08-04 | ”Dosarul Metalferos”: bilanțul acțiunilor de urmărire penală, desfășurate ieri

Procuratura Generală, de comun cu Serviciul de Informații și Securitate, cu suportul Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, au desfășurat, pe parcursul zilei de ieri, o serie de acțiuni de urmărire penală în dosarul vizând fraudarea SA ”Metalferos”.
2020-08-01 | Decizia Procuraturii Anticorupție în cazul înstrăinării ÎS „Casa Presei” şi fostei cantine a Guvernului

Procuratura Anticorupţie a examinat toate actele și circumstanțele care au stat la baza inițierii, acum un an, a procesului penal pe faptul dării în locațiune și înstrăinării Înstreprinderii de stat „Casa Presei” şi fostei cantine a Cancelariei de stat, care se prezuma că ar fi avut loc cu derogări de la lege.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:26634310