ro | ru | en
Astăzi:16.02.2020
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73
Tel.: 828-373, 828-377, 828-348


Noutăţi | Noutăţi
2020-02-14 | Reținut pentru șantaj prin amenințarea cu moartea

Procuratura de comun cu poliția capitalei au stopat acțiunile de șantaj și amenințare cu moartea comise de un bărbat în vârstă de 40 de ani. Victima era șantajată sub pretextul deposedării de avere, la comanda soției, cu care se afla în proces de divorț.
2020-02-14 | Unghenean trimis în judecată de procurorii PCCOCS pentru păstrare și vânzare a peste un kg de marijuana

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au trimis pe banca acuzaților un tânăr din Ungheni pentru faptul că a vândut și păstrat în scop de vânzare droguri de tip marijuana, în proporții deosebit de mari – peste un kilogram.
2020-02-14 | Spărgeau conturi poștale electronice și conturi de pe rețelele de socializare, contra bani. Doi bănuiți – cercetați penal

Sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), oamenii legii cercetează două persoane implicate în comiterea infracțiunilor informatice de accesare neautorizată a cutiilor poștale electronice, a conturilor din rețelele de socializare, precum și a aplicațiilor de mesagerie în schimbul mijloacelor financiare.
2020-02-14 | Gânduri de recunoştinţă actualilor şi foştilor angajaţi ai Procuraturii - veterani ai răboiului din Afganistan

Cu ocazia împlinirii a 31 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan, conducerea Procuraturii Generale exprimă sincere gânduri de respect şi recunoştinţă actualilor şi foştilor angajaţi ai Procuraturii Republicii Moldova - veterani ai războiului din Afganistan, care au luptat cu toată fiinţa şi puterea, propulsaţi fiind de flacăra patriotismului şi sentimentul datoriei.
2020-02-13 | Fostul șef interimar al Procuraturii din Cahul, trimis în judecată

Procurorul din cadrul Procuraturii Anticorupție, oficiul Sud, care a deținut interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii raionului Cahul va compărea pe banca acuzaților pentru ”amestec în înfăptuirea urmăririi penale și a justiției” , precum și ”tragerea cu bună-știință la răspundere penală a unei persoane nevinovate.” Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală și trimis dosarul de învinuire a procurorului în judecată.
2020-02-12 | Primul dosar pe numele fostul șef al Procuraturii Anticorupție, trimis în judecată. Un alt dosar, deschis pentru îmbogățire ilicită și spălare de bani.

Primul dosar pe numele fostul șef al Procuraturii Anticorupție, trimis în judecată. Un alt dosar, deschis pentru îmbogățire ilicită și spălare de bani.
2020-02-11 | Invitație-media

Procuratura Generală invită reprezentanţii mass-media la un briefing de presă.
2020-02-10 | Contrabandiști specializați în introducerea ilegală în țară mărfurilor de la „KM 7” din Odessa – trimiși pe banca acuzaților de procurorii PCCOCS

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a trimis în judecată dosarul de învinuire a membrilor unui grup criminal organizat, care prin contrabandă au introdus în țară, prin regiunea transnistreană, mărfuri de peste 800 mii lei, în toamna anului 2018.
2020-02-07 | Patru chișinăuieni – cercetați penal pentru comercializarea drogurilor de tip PVP

Sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au anihilat un grup criminal specializat în transportarea, comercializarea și prepararea drogurilor de tip PVP.
2020-02-07 | Mesaj de condoleanță

Colectivul Procuraturii Republicii Moldova exprimă sincere condoleanţe colegului Nicu Șendrea, procuror în Procuratura municipiului Chișinău, în aceste clipe cumplite, în care îşi ia adio de la mama SVETLANA. Transmitem pe această cale regrete profunde familiei îndoliate.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:24498388