ro | ru | en
Astăzi:29.02.2020
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73
Tel.: 828-373, 828-377, 828-348


Noutăţi | Noutăţi
2020-02-28 | Droguri sintetice – depistate într-un autocar de pe ruta Odessa-Chișinău

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) de comun cu Serviciul Vamal investighează o schemă de contrabandă cu implicarea unui locuitor al raionului Dondușeni, cu vârsta de 22 de ani, care a încercat să introducă ilegal în țară 1 kg de stupefiante.
2020-02-27 | Avocat, bănuit de implicare în circulația ilegală de droguri

În perioada 2019 – prezent, a fost investigată activitatea ilicită a unui grup de persoane implicate în circulația ilegală de droguri. În cadrul investigațiilor, a ajuns în vizorul organelor de drept și un bărbat, cu vârsta de 34 ani, care practică activitate de avocat.
2020-02-26 | La evaluarea dosarelor ”politice” vor fi antrenați și avocații persoanelor pretins persecutate

Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a luat act de sugestiile avocaților unor persoane pretins persecutate politic și a decis antrenarea apărătorilor acestora în procesul de evaluare a celor 38 de dosare penale, prezumat instrumentate pe motive politice.
2020-02-26 | Medic, condamnat la 5 ani închisoare pentru acțiuni cu caracter sexual față de o fostă pacientă de 13 ani

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a obținut în fața judecătorilor condamnarea la pedeapsa cu închisoarea pentru 5 ani a unui medic, care a comis acțiuni perverse cu caracter sexual în raport cu fosta sa pacientă cu vârsta de 13 ani.
2020-02-24 | Procurorul General oprește presiunile Procuraturii Anticorupție asupra magistraților care nu ”dau soluțiile solicitate” de procurori

Procuratura Generală a examinat adresarea unui grup de magistrați de la Judecătoria Chişinău, sediul Ciocana cu privire la presiunile exercitate de către unii procurori în scopul influențării deciziilor judecătorești.
2020-02-21 | Ofițer de investigație, reținut cu mită de 4 mii de euro

Procuratura Anticorupţie anunță despre reținerea, în seara zilei de ieri, a unui ofițer de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana, bănuit de trafic de influență.
2020-02-21 | Interviul Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, acordat pentru Ziarul de Gardă

Ziarul de Gardă: Dosare de rezonanță, demisii în sistem și dezvăluiri. Interviu cu Alexandr Stoianoglo, procuror general al R. Moldova
2020-02-20 | 140 kg de hașiș adus din Spania în Moldova, pentru comercializare în Rusia

La solicitarea procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), trei bărbați au fost condamnați la pedepse cu închisoarea de opt și nouă ani fiecare, pentru contrabandă cu bani și circulație ilegală de droguri.
2020-02-19 | Dosarele politice vor fi evaluate de un grup de control, creat de Procurorul General

O dispoziție în acest sens a fost emisă de Procurorul General Alexandr Stoianoglo, care a luat act de Declarațiile și Raportul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, care indica o listă de dosare cu suspiciuni de urmărire ilegală, abuzivă, selectivă și pe motive politice a unor persoane din Republica Moldova.
2020-02-18 | 22 de ani închisoare pentru patru capete de acuzare

Verdictul a fost dictat după ce Procuratura UTA Găgăuzia, Oficiul Vulcănești i-a demonstrat vina pentru patru capete de acuzare, inclusiv: răpirea unei persoane, omor intenționat, trecerea ilegală a frontierei de stat și huliganism agravat.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:24647249